Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

John Crombez Hekelt Beleid Met Zones 30 Sommige Dienen Alleen Voor Flitsboetes

Kandidaat-burgemeester Crombez wil snelheidslimiet van 50 km/u terugbrengen in Oostende

Autobestuurders in Oostende kunnen binnenkort weer sneller rijden

Als het van kandidaat-burgemeester John Crombez (Vooruit) afhangt, wordt de snelheidslimiet van 30 km/u in de bebouwde kom weer opgetrokken naar 50 km/u.

Crombez hekelt het huidige beleid van de stad, waarbij hij stelt dat sommige zones 30 enkel zijn ingevoerd om boetes te kunnen uitschrijven. Hij benadrukt dat hij het nut van zones 30 aan scholen en drukke woonerven niet betwist, maar dat dit niet de norm mag zijn in de rest van de bebouwde kom.

De kandidaat-burgemeester wil door snelheidsverhoging de doorstroming van het verkeer verbeteren en de leefbaarheid in de stad verhogen. Hij stelt dat een snelheid van 50 km/u een beter evenwicht biedt tussen verkeersveiligheid en vlotte doorstroming.

Het voorstel van Crombez is onderdeel van zijn bredere plan om Oostende opnieuw een aantrekkelijke en leefbare stad te maken. Hij wil onder meer ook extra middelen vrijmaken voor openbaar vervoer en fietspaden, en de binnenstad autoluwer maken.

Het voorstel van Crombez is nog niet definitief. Het zal nog aan de Oostendse gemeenteraad worden voorgelegd ter goedkeuring.



Https Www Hln Be Binnenland John Crombez Hekelt Beleid Met Zones 30 Sommige Dienen Alleen Voor Flitsboetes A4c7c5c7


Https Www Hln Be Video Productie John Crombez Hekelt Beleid Met Zones 30 625846

Comments